Kinderlogopedie

Nicole Savelkoul

Mijn naam is Nicole Savelkoul en ik ben als (preverbaal) logopedist verbonden aan Praktijk voor Kindertherapie sinds april 2017. Na mijn afstuderen in 2011 aan Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik aan de slag gegaan binnen een logopediepraktijk.

Na jarenlange ervaring met zowel kinderen, volwassenen als ouderen, heb ik de keuze gemaakt mij te richten op de doelgroep kinderen en jeugdigen. Hiervoor heb ik de nodige bij- en nascholing gevolgd, waaronder de cursussen SI (sensorische informatieverwerking), preverbale logopedie, logopedie bij lees- en spellingsproblemen, logopedie bij het down syndroom en cursussen voor spraak- en taalproblemen.

Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich elk op hun eigen manier ontwikkelen. Wanneer het even anders loopt, draag ik graag mijn steentje bij om te ondersteunen in de communicatieve of eet/drink ontwikkeling.

Het mooie aan het werken in het kinderteam is dat je elkaar kunt aanvullen, waarbij iedere therapeut vanuit zijn of haar eigen expertise naar het kind kijkt.

  06-41300872

n.savelkoul@pvkg.online

KP-nummer: 89914499191