Kinderergotherapie

Esther Dibbets – van de Bool

Ik ben Esther Dibbets – van de Bool (1977) uit Stein.

In 1998 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de toenmalige Hogeschool Limburg te Hoensbroek.

Ik heb vervolgens op verschillende plaatsen met kinderen gewerkt; het voormalige Franciscusoord, Mytylschool Ulingshof te Venlo en het Maaslandziekenhuis Sittard.

Mei 2002 ben ik (naast mijn aanstelling in het voormalige Maaslandziekenhuis) gedeeltelijk zelfstandig begonnen binnen de Praktijk voor Kindertherapie.

Vanaf januari 2004 ben ik volledig zelfstandig.

Ik neem deel aan verschillende teams van Zuyderland.

Verder ben ik actief binnen Ergotherapie Kwaliteitskring Kinderen – Zuid (EKK-Z) en lid van Kinderergotherapie Praktijken Nederland (KETP).

  06-20245980

e.dibbets@pvkg.online

 

KP nummer: 49907576090

Sabine Lonis

Ik ben Sabine Lonis (1986) en woon in Wijnandsrade.

In februari 2011 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.
Na mijn afstuderen had ik het geluk vrijwel meteen deel uit te mogen maken van het team ergotherapie binnen de Praktijk voor Kindertherapie.

Het werken met kinderen en hun cliëntsysteem vind ik een echte uitdaging. Ieder kind is uniek, leert en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Indien er handelingsproblemen worden ervaren, draag ik graag bij aan het zo optimaal mogelijk laten functioneren van een kind in zijn dagelijkse omgeving.

De diversiteit in hulpvragen en locaties, maar zeker ook het samenwerken met collega’s (van zowel de kinderfysiotherapie, ergotherapie als andere disciplines) maakt dat ik met veel plezier in deze praktijk werk.

  06-13761764

s.lonis@pvkg.online

KP nummer:

Charlotte Schings

Mijn naam is Charlotte Schings (1996) en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam in de praktijk.

In juli 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens de opleiding heb ik al kennis mogen maken met de praktijk door middel van een stage van twintig weken. Ik heb onder andere het project ‘Beweeg me te leren’ geïmplementeerd op een basisschool in Elsloo.

Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd binnen de praktijk. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met verschillende doelgroepen en hulpvragen. Het komende jaar zal ik mijn deskundigheid vergroten door deel te nemen aan diverse bij- en nascholingen.

Het werken met kinderen en hun directe omgeving is uitdagend, afwisselend en heel leuk! Elk kind is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Ik draag graag bij aan het verbeteren van het functioneren van een kind in zijn dagelijkse omgeving.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op verschillende praktijklocaties.

  06-16361097

c.schings@pvkg.online

KP nummer: 69035436304

Karin Strolenberg

Ik ben Karin Strolenberg (03-05-1996). Ik woon in Swalmen.
In 2019 ben ik afgestudeerd al ergotherapeut bij Hogeschool Zuyd in Heerlen. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij de Praktijk voor Kindertherapie. Daarnaast heb ik tijdens mijn scriptie verder onderzoek mogen doen binnen de praktijk naar het unieke product ‘Beweeg me te leren’. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven kennis te maken met het mooie vak van kinderergotherapie.
In november 2019 ben ik begonnen als collega binnen de praktijk. Ik heb de kans gekregen mij hier verder te ontwikkelen. Het werken met de doelgroep kinderen is leerzaam en afwisselend. Ieder kind is uniek en brengt zijn eigen talenten mee. Het stimuleren en verbeteren van deze talenten geeft mij plezier en voldoening in mijn werk.
Naast mijn baan binnen de kinderergotherapie ben ik werkzaam als Wmo consulent. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de meest recente ontwikkelingen rondom voorzieningen en hierop kan inspringen tijdens de behandelingen.
Ik ben werkzaam op dinsdag en donderdag.

  06-30510560

k.strolenberg@pvkg.online