Kinderlogopedie

 

Nicole Savelkoul

Mijn naam is Nicole Savelkoul en ik ben als (preverbaal) logopedist verbonden aan Praktijk voor Kindertherapie sinds april 2017. Na mijn afstuderen in 2011 aan Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik aan de slag gegaan binnen een logopediepraktijk. Na jarenlange ervaring met zowel kinderen, volwassenen als ouderen, heb ik de keuze gemaakt mij te richten op de doelgroep kinderen en jeugdigen.

Lees meer
Romy Coumans

Mijn naam is Romy Coumans en ik ben vanaf februari 2021 werkzaam bij Praktijk voor Kindertherapie als logopediste. In januari 2021 ben ik afgestudeerd als logopediste. Tijdens mijn opleiding aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen heb ik stage gelopen bij een eerstelijnspraktijk en bij het speciaal basis- en voortgezet onderwijs.

Lees meer

Esmée Timmermans

Mijn naam is Esmée Timmermans en vanaf mei 2023 ben ik werkzaam als logopediste binnen Praktijk voor Kindertherapie. Na mijn afstuderen in 2022 aan Zuyd Hogeschool in Heerlen ben ik werkzaam geweest binnen een logopedie praktijk waarbij ik mij o.a. heb gericht op de spraak- en taalontwikkeling van het (jonge) kind en het ondersteunen van communicatie tussen ouder en kind.

Lees meer