Kinderfysiotherapie

 
Janne Nijsten-Schmeitz

Mijn naam is Janne Nijsten-Schmeitz en ik ben sinds september 2017 eigenaar van de praktijk samen met Lindy Meeling.

In 2011 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na twee jaar werken, wilde ik me specialiseren. De omgang en het werken met kinderen heeft mij altijd aangetrokken en daarom ben ik in 2013 gestart met de specialisatie Kinderfysiotherapie aan Avans + in Breda; deze heb ik in 2017 met succes mogen afronden.

Lees meer

Lindy Meeling-Hagen

Mijn naam is Lindy Meeling-Hagen en ik ben sinds september 2017 eigenaar van de praktijk samen met Janne Nijsten.

Ik ben sinds 2008 werkzaam binnen de praktijk. Tijdens het opdoen van ervaring merkte ik dat ik me graag verder wilde gaan specialiseren in fysiotherapie bij kinderen en heb de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Utrecht gevolgd. In 2012 ben ik afgestudeerd als Kinderfysiotherapeut.

Lees meer

Maddy Pluijmaekers

Mijn naam is Maddy Pluijmaekers (1984); Moeder van 2 kinderen.

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HS Zuyd te Heerlen. Gedurende deze opleiding heb ik kennis gemaakt met kinderfysiotherapie binnen Adelante Kinderrevalidatie en mijn stage in Finland. Dit sprak mij zo aan dat ik me direct na de opleiding fysiotherapie aangemeld heb voor de Masteropleiding Kinderfysiotherapie te Rotterdam welke ik in 2011 met succes afgerond heb.

Lees meer

Inez Robbertz

Mijn naam is Inez Robbertz en ik ben sinds september 2019 werkzaam voor de praktijk.

In 2018 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Na de bachelor heb ik de master Human Movement Sciences aan Maastricht University gevolgd en succesvol afgerond.

Lees meer

Myrthe Zuidinga

Mijn naam is Myrthe Zuidinga en met veel enthousiasme en zin start ik deze nieuwe uitdaging om als Kinderfysiotherapeute te mogen gaan werken bij PRAKTIJK voor kindertherapie in Geleen.

Na meer dan 10 jaar als Kinderfysiotherapeute gewerkt te hebben bij de vorige praktijk weet ik goed wat ik erg aantrekkelijk vind in mijn baan.
Het werken in een team, of een team achter je hebben staan is in dit vak waar het voornaamste contact met kinderen en diens ouders is, erg fijn.

Lees meer
Annemieke Keulen

Mijn naam is Annemieke Keulen, geboren en getogen in Geleen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut in de particuliere praktijk. Hier behandel ik voornamelijk mensen met wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten. Samen met mijn vriend heb ik twee dochters die ons lekker bezig houden. Met veel bewondering zien we ze opgroeien en om deze reden ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de ontwikkeling van het kind.

Lees meer